Må lær mæ å blogge litt oftere.

Okei, nå er det ei stund siden jeg har blogget, men det er fordi jeg rett å slett ikke har hatt tid, men nå skal jeg skrive litt.
nå er det bare noen 1 uke til NNM, glede seg 😀 sånn så det er sakt så har jeg fremover veldig veldig fulle helger i 5-6 uker frem over nå. Kjempe gøyspørr du meg.
I går var jeg på noe sånn greier på sas hotellet, ett slags langt foredrag greier. eller det var mange foredrag. hele greia handlet om sunn og skadefri idrett. Det var kjempeinntresangt. noe som er verdt å dra på vist det kommer hit på nytt. så jeg må lære meg å spise ENDA flere ganger enn det jeg allerede gjør. 5-6 ganger er jo «ingenting» jaja. En side som er verdt å sjekke ut er www.sunnjenteidrett.no .

Snøen er kommet for å bli ser det ut som. å det synes jeg er kjempetrist. Liker virkelig ikke snø å kulde. å VÆRTFALL IKKE SKI! men siden jeg bor i tromsø så får jeg bo i tromsø. bare lære meg at det er kaldt i nord.  sleger inn ett bilde av Lotta som ELSKER snø. uvanelig spørr du meg.


Ingen kommentarer so far
Leave a comment

TrackBack URI

Leave a comment
Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)